top of page

NYBEGYNDER?

Så er der mange grunde til at vælge GCH

Golf Club Harekær tilbyder i 2020 et 3 måneders prøvemedlemsskab til nybegyndere for Kr. 995,-.

Tilbuddet starter 1. april, men da vi kun har et begrænset antal pladser vil vi anbefale en hurtig tilmelding. Du skal desuden være over 18 år. En god mulighed for at prøve om golf er noget for dig!

Kort resumeret vil prøvemedlemsskabet indeholde følgende:

 • 2 gange ugentlig træning med vores professionelle golftræner

 • Deltagelse i regel- og etikettemøder

 • Fællestræning og spil for begyndere hver mandag kl. ca. 17.30 – 20.00

 • Begynderturnering hver mandag med præmier og fællesspisning

 • Gratis lån af bag og golfkøller i hele 3 måneders perioden

 • Gratis træningsfaciliteter såsom udslagsområde (driving range), sandbunkers, puttebane, indendørs træningshal m.m.

 • Gratis træningsbolde

 • Mulighed for medlemskab af Dansk Golf Union når du består prøverne og beslutter af blive medlem af Golf Club Harekær

 • Du vil komme ind i en klub hvor vi sætter det sociale samvær meget højt

 • Golf Club Harekærs bane er en bane som vil give dig gode udfordringer i mange år

 • Du vil få et rigtigt godt tilbud om et fuldgyldigt medlemskab af Golf Club Harekær når dit prøvemedlems- skab er overstået!

   

Hvordan får jeg mit prøvemedlemsskab?

Du kan enten ringe til sekretariatet eller en af de øvrige personer, som
står nederst på denne side, eller du kan naturligvis møde op nede i klubben når sekretariatet er åbent.

Hvad sker der, når jeg er blevet prøvemedlem?

Når nu møder op 1. gang i Golf Club Harekær og vi har modtaget din indmeldelse og betaling får du udleveret et bagmærke med dit navn og medlemsnummer, som er din dokumentation for at du nu er prøvemedlem i Golf Club Harekær. Bagmærket skal medbringes til træning da det er din dokumentation for at du kan deltage i gratis træning for begyndere samt for at du frit kan benytte vores træningsfaciliteter.

 

Du vil herefter blive introduceret for vores golftræner, som vil hjælpe dig i gang med at øve de forskellige slag som bruges på golfbanen. Vi kan kort nævne de lange slag op ad banen, kort indspil til green, sandbunker slag og naturligvis putting da bolden jo gerne skal i hul til sidst.

 

Så snart vores golftræner mener du er god nok til at deltage i Begynderklubbens matcher, ser vi frem til at byde dig velkommen i Begynderklubben og tage dig med ud på vores begynderbane.

 

Begynderklubben har i sæsonen træning hver mandag aften. Træningen starter typisk kl. 17.30, men kontakt lige Begynderklubben første gang du kommer. Vi afholder her en match og det koster Kr. 30,- at deltage, som går til præmier.

 

For at få dit endelige golfkørekort skal du 2 gange opnå 18 point på vores begynderbane. Her vil du altid få hjælp og rådgivning fra et medlem i begynderudvalget.

 

Vi håber du vil få en rigtig god oplevelse ved at spille golf i Golf Club Harekær og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Se venligst nederst på siden for kontaktpersoner.

Hvad koster et medlemskab i Golf Club Harekær?

Når din prøveperiode på de 3 måneder er overstået vil vi give dig et rigtigt godt tilbud uanset hvilke af nedenstående 3 muligheder du vælger, da vi er meget sikre på at du vil finde ind i et meget velfungerende socialt netværk, hvor du/I vil finde jer godt tilrette i en af de mange klubber vi har i Harekær.

 

Fuldtidsmedlem

For blot 6.900 kr. årligt, eller kun 641 kr. om måneden kan du blive medlem af GC Harekær og opnå alle de gode medlemsfordele så som frit spil på Brøndby, Værebro, Sorø, Møn og Midtsjællands Golfbaner.

 

Hverdagsmedlem

For 5.275 kr. årligt kan du benytte Harekærs dejlige bane og træningsfaciliteterne ubegrænset på hverdage før kl. 14 og i weekends efter kl. 14. Ønsker du at spille ud over disse tidspunkter opnås en fordelagtig greenfee på kun 175 kr.

 

Flexmedlem

For kun 3.300 kr. årligt kan du spille 12 runder på Harekærs bane, benytte træningsfaciliteterne og du får DGU kort så du kan spille golf på andre baner, danske som udenlandske.

 

Nyttige kontakter:

Næstformand Palle Sick Børgesen: tlf. 20 51 80 15

Sekretariat åben kl. 8 -14 (1. april - 30. september)
tlf. 56 82 00 34 eller mail: info@harekaer-golf.dk

Regel- og HCP udvalg Finn Schultz: tlf. 29 24 72 94
Begynderudvalget Bente Andersen: tlf. 28 12 64 10

Protræner Kim Green tlf. 40 60 89 80

bottom of page