top of page

COMPANY DAY

Skal vi også afholde et fantastisk arrangement for jer?

Her i Harekær, har vi en del erfaring med at holde både store og små arrangementer. Vi kan skræddersy det fuldstændig efter jeres ønsker. 

 

Vi lader os ikke begrænse af hvilke arrangementer vi har afholdt før, men ser fremad med åbne øjne og favner jeres ideer konstruktivt og sætter en stor ære i at opfylde jeres ønsker, så vidt det er muligt.

En mulighed kunne være at starte arrangement med undervisning af vores pro, efterfulgt af en skøn runde golf på vores skønne bane (også kaldet "den lille sjællandske perle"). Under runden kan vi selvfølgelig byde ind med massere af ideer til konkurrencer undervejs, men også sørge for proviant til både sultne og tørstige sjæle. Når runden er færdig kan man vælge og nyde en middag eller feks. en grillbuffet hvor kokken griller maden til jer på terrassen, der ligger med udsigt til den skønne sø der omkranser afslutningshullet 18. Når maden er nydt til fulde, hjælper vi gerne med præmieoverrækkelse og kan derefter med selvsikkerhed i stemmen garantere jer det er nogen glade kunder og/eller medarbejdere der tager hjem, med et smil på læben tiltrods for de måske har tabt:-)

Ønsker du at afholde Company Day i Harekær, bedes du kontakte sekretariatet på tlf. 56 82 00 34 eller info@harekaer-golf.dk

bottom of page