top of page

KLUBBER I KLUBBEN

Ramler-logo.jpg
Begynder - logoknap.jpg
Senior - logoknap.jpg
Juniorer - logoknap.jpg
Dame - logoknap.jpg
Dame-elite - startbillede.jpg
Vinterklubaften - logo.jpg
Match udvalget.png

Harekær har altid haft ry for at være en golfklub, hvor det hyggelige, sjove og livsbekræftende sociale liv i klubben vægter højt. Men vi er samtidig også bevidste om, at det er golf spillet, som bringer os sammen.

60-70% af medlemmerne i Harekær er således også medlemmer i en eller flere af disse klubber i klubben. Hver uge i sommersæsonen møder mellem 200 og 300 af disse op mindst en gang for at gå en runde golf i gode venners lag, hvor der konkurreres i forskellige rækker, så man altid har mulighed for at sammenligne sig med andre på nogenlunde samme niveau. En pæn del af dem fortsætter også hele vintersæsonen – udendørs eller indendørs afhængig af vejret.

Der arrangeres jævnligt fællesspisning og flere af klubberne har også tradition for at arrangere ture til andre golfklubber såvel i Danmark som i resten af verden i større eller mindre grupperinger.

Klik på den eller de klubber ovenfor, som kan være relevante for dig og læs meget mere om, hvad de tilbyder, at du kan blive en del af.

Mød op eller kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne, og VUPTI – så vil du lynhurtigt opleve, at du har fået udvidet dit personlige netværk markant.

God fornøjelse!

bottom of page