top of page

ALDRIG FOR GAMMEL

Golf kan du spille resten af livet

Opslagstalen.png

Du kan simpelt hen ikke finde en bedre måde at tilbringe din torsdag formiddag på end i selskab med golf og Harekærs seniorer. Her får du tilbudt at gå 9 eller 18 huller i det bedste selskab og på en fantastisk smuk bane, afsluttende med den bedste udsigt fra Restaurantens terrasse til signaturhullet på hul 18.

 

Vi er temmelig bevidste om at golf og hygge er det kit, der er med til at samle foreningens medlemmer til ugeturneringer, månedsafslutninger, venskabsmatcher og mange andre gode tilbud i GC Harekær.

 

Vi spiller hver torsdag formiddag hele året rundt. Hvis banen er lukket på grund af vejrlig, spiller vi turneringer i vores lækre indendørs faciliteter. 

 

Den sidste torsdag i måneden holder vi Månedsafslutningsmatchmed efterfølgende spisning og uddeling af præmier for dagens match og den forgangne måned.

Har du lyst til at være med, og yde dit bidrag til den gode stemning, så skynd dig at blive medlem. Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter, nyheder og f.eks. vedtægter ved at trykke på det ikon, du finder interessant og få mere at vide.

bottom of page