IMG_3257_edited.jpg

GOLF FOR ALLE PENGENE

HELE ÅRET RUNDT

Hos os er du velkommen uanset hvilket niveau, du spiller golf på. Vi har plads til alle.

 

Som fultidsmedlem i GC Harekær får du masser af muligheder for at få personlig værdi for kontingentet. Lad os bare nævne:

18 hullers banen

Vores naturskønnenaturskønne bane kan du læse meget mere om på siden Hvorfor Harekær 

Fritspil på 4 andre baner

Vi har en fritspils ordning med Midtgolf, Værebro, Sorø og Brøndby som betyder, at du gratis kan spille på disse baner i sommersæsonen, når du trænger til forandring. Altså 1 kontingent, men 5 baner. Du kan læse mere under fritspils ordninger

SGS ordningen

Vi er også med i SGS-ordningen, som betyder, at du for et beskedent årligt beløb på kr. 975,- kan udvide antallet af mulige frie baner med yderligere seks baner ligeledes i sommersæsonen. Banerne er Køge, Vallø, Greve, Ishøj, Sydsjælland og Falster. Det kan du også læse mere om under fritspils ordninger

Indendørs træningshal

I GC Harekær har vi tradition for at spille til sommergreens hele vinteren, når banen ikke er lukket på grund af frost og sne. Skulle det imidlertid være tilfældet, går du bare indendørs i varmen og træner. Vi har en stor træningshal, hvor du kan træne og vedligeholde dine slag, dit indspil og også din putning på vores 9 hullers indendørs green. Et populært sted til opvarmning, når temperaturen viser 3 grader og der blæser en stiv kuling fra vest. Det får du også med for kontingentet.

Simulator golf

Hvis slag, indspil og putting ikke er nok for dig, og vejret udenfor ikke ligefrem er en oplevelse, kan du selvfølgelig også booke tid til en runde på en spændende bane et eller andet sted i verden. 80 af de mest berømte kan du prøve kræfter med i vores simulatorer. Vi har nemlig i samarbejde med SIM Golf installeret 4 styk Trackman simulatorer.

 

Men det koster en smule. Som medlem i GC Harekær får du et årskontingent til halv pris, og derefter kan du booke tider til timepriser med op til 40% rabat.

 

Du kan læse meget mere om dette under SIM Golf

Harekær Café

Fornødenheder til halsen og maven kan vi også tilbyde dig i Harekær Café, hvor Heidi sætter en ære i at opfylde dine ønsker. Vi har en af de smukkeste og hyggeligste terrasser på egnen, hvor du kan puste ud efter runden. Du kan læse meget mere om caféens formåen på Harekaercafe.dk

Du er altid velkommen til at kigge forbi, så du ved selvsyn kan se faciliteterne.

Vi glæder os til at vise det hele frem.

Du kan læse meget mere om de forskellige medlemstyper, priser og betingelser og der finder du også indmeldelsesblanketten.