BLIV MEDLEM I GC HAREKÆR

Og få spilleret til 6 baner, samt en masse andre fordele

I GC Harekær har vi forskellige medlemskategorier tilpasset forskellige ønsker og behov. 

 

Klik her og se alle medlemskategorier og dermed vælge hvilket der passer bedst til dig.  

Ønsker du at blive medlem i Harekær, så klik på indmeldelsesblanket, udfyld og tryk send.

Indmelding

Ved indsendelse af nedenstående formular accepterer jeg, at mit medlemskab af Golf Club Harekær, følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. Ved indsendelse af min indmeldelse elektronisk, bekræfter jeg at jeg har læst og accepterer klubbens vedtægter. Ved personlig henvendelse udleveres kopi af vedtægterne. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses ved at klikke her.
 

Ved indmeldelse af et juniormedlem skriver forældre/værge samtidig under på, at denne indestår for betaling af et hvert økonomisk mellemværende junioren måtte få med Golf Club Harekær.
 

Et medlemskab af Golf Club Harekær er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse/ændring af medlemsstatus skal ske skriftligt senest den 30. november i et kalenderår med virkning for næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår.

Golf Club Harekær anvender nedenstående data til oprettelse og håndtering af mit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik. I forbindelse med min indmeldelse bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer denne. Ved personlig henvendelse udleveres privatlivspolitikken, og kan til enhver tid ses ved at klikke her.

Ved underskrift på denne indmeldelsesblanket bekræfter jeg, at jeg har læst/fået udleveret klubbens vedtægter og privatlivspolitik, og at jeg er bekendtgjort med betingelserne for ændring af medlemskategori, udmeldelse m.v.

 
INDMELDELSESBLANKET
arrow&v
Klik og se vedtægter eller privatlivspolitik
  • Golf Club Harekær
  • Golf Club Harekær

Golf Club Harekær

Harekærvej 6B · St. Salby · 4600 Køge · Tlf. 56 82 00 34 · info@harekaer-golf.dk

Nordea Bank, Køge - Reg.nr. 2233 Konto nr. 8894 134 640 · Mobilepay: 85927