top of page
DSC_6150_edited.jpg


SOMMER OG VINTER
DU KAN SPILLE ÅRET RUNDT! 

image.png

Hos os er du velkommen uanset hvilket niveau, du spiller golf på. Vi har plads til alle på banen, hvis du kan fremvise et gyldigt DGU-kort. 

Da vi spiller til sommergreens hele året, og har indendørs træningsfaciliteter i form at slagmåtter, chipping huller og 9 hullers putting green, kan end ikke vejret bruges som undskyldning for ikke at holde formen ved lige. Ring til sekretariatet og hør nærmere eller udfyld indmeldingsblanketten.

 

Som fultidsmedlem i GC Harekær får du masser af muligheder for at få personlig værdi for kontingentet. Lad os bare nævne:

18 hullers banen

Vores naturskønne bane kan du læse meget mere om på siden Hvorfor Harekær 

Fritspil på 4 andre baner

Vi har en fritspils ordning med Midtgolf, Værebro, Sorø og Brøndby som betyder, at du gratis kan spille på disse baner i sommersæsonen, når du trænger til forandring. Altså 1 kontingent, men 5 baner. Du kan læse mere under fritspils ordninger

SGS ordningen

Vi er også med i SGS-ordningen, som betyder, at du for et beskedent årligt ekstrabeløb på kr. 1.295,-  kan udvide antallet af mulige frie baner med yderligere seks baner ligeledes i sommersæsonen. Banerne er Køge, Vallø, Greve, Ishøj, Sydsjælland og Falster. Det kan du også læse mere om under fritspils ordninger

Indendørs træningshal

I GC Harekær har vi tradition for at spille til sommergreens hele vinteren, når banen ikke er lukket på grund af frost og sne. Skulle det imidlertid være tilfældet, går du bare indendørs i varmen og træner. Vi har en stor træningshal, hvor du kan træne og vedligeholde dine slag, dit indspil og også din putning på vores 9 hullers indendørs træningsgreen.

 

Et populært sted til opvarmning, når temperaturen viser 3 grader og der blæser en stiv kuling fra vest. Det får du også med for kontingentet.

Simulator golf

Hvis slag, indspil og putting ikke er nok for dig, og vejret udenfor ikke ligefrem er en oplevelse, kan du selvfølgelig også booke tid til en runde simulatorgolf på en spændende bane et eller andet sted i verden. Mere end 200 af de mest berømte baner kan du prøve kræfter med i vores simulatorer. Vi har nemlig i samarbejde med SIM Golf installeret 4 styk Trackman simulatorer.

 

Men det koster en smule. Som medlem i GC Harekær får du som fuldtidsmedlem årskontingentet gratis, og derefter kan du booke tider til timepriser med op til 40% rabat. Og vi har åbent døgnet rundt!

 

Du kan læse meget mere om dette under SIM Golf

Madhuset Harekær

Fornødenheder til halsen og maven kan vi også tilbyde dig i Madhuset Harekær, hvor vi sætter en ære i at opfylde dine ønsker.

 

Vi har en af de smukkeste og hyggeligste terrasser på egnen, hvor du kan puste ud efter runden, men hvis det er for koldt har vi også plads indenfor stort set hele vinteren. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi, så du ved selvsyn kan se faciliteterne og smage på sagerne.

Vi glæder os til at vise det hele frem.

-   -   -   -   -   -   -

Du kan læse meget mere om de forskellige medlemstyper, priser og betingelser og der finder du også indmeldelsesblanketten.

image.png
Indmeldingsblanket
bottom of page