Greenfee.jpg

GREENFEE OG BUGGY LEJE

Greenfee

Greenfee prisen for GC Harekær’s 18 hullers bane varierer afhængig af tidspunkt på året og i perioder også af tidspunktet på dagen. Men året rundt spiller vi på sommergreens, når vejret tillader det.

 

Normalprisen for en runde i sommerperioden er kr. 350,-  i weekend og på helligdage, mens den kun er kr. 300  på hverdage, men den pris, du skal betale, vil som udgangspunkt altid være prisen, som du kan se i Golfbox eller på touchskærmen, når du tjekker ind. Du kan betale med betalingskort eller MobilePay.

 

Greenfee giver dig endvidere adgang til gratis bolde på drivingrangen, ligesom du frit kan benytte indspilsområdet og puttinggreenen.

Tilbud til grupper

Hvis I er en gruppe på minimum 20 personer, og I kunne tænke jer at spille vores bane,  bør I lige tjekke vores tilbud, som kan indbefatte baneservice, bespisning, forfriskning m.v.  Tilbuddet kan du se her

 

Buggy

Det koster kr. 275,- at leje en buggy, og den skal bestilles på forhånd, så du har vished for, at der er en til rådighed. Når du tjekker ind, får du udleveret nøglen via et nøgleskab, som åbner automatisk. Husk at tjekke ud igen, når du afleverer nøglen, så den ligger på sin plads til næste bruger.

Rabatordninger

Hvis du som gæst spiller sammen med et fuldtidsmedlem af GC Harekær, får du kr. 75,- i rabat. Rabatten er en 1:1 ordning, altså således at et Harekær medlem kun kan give rabatten til én gæst i samme runde. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatformer samtidig.

Hvis du har erhvervet Golfhæftet, kan du spille én runde i løbet af året på GC Harekær med 50% nedslag i normalprisen, som du kan se ovenfor.

Hvis du er fuldtidsmedlem i Brøndby, Midtsjællands eller Værebro Golfklub, kan du spille gratis på Harekær fra 1. april til 31. oktober.

Hvis du er fuldtidsmedlem i Sorø Golfklub kan du spille gratis indtil 31. oktober 2021.

Hvis I er en gruppe på minimum 20 deltagere, som tjekker ind samlet, kan du med fordel henvende dig til sekretariatet, som naturligvis vil være behjælpelig med at finde et passende tidspunkt og en fornuftig pris.

God tur.