GREENFEE OG BUGGY LEJE

Greenfee

Greenfee prisen for GC Harekær’s 18 hullers bane varierer afhængig af tidspunkt på året og i perioder også af tidspunktet på dagen. Men året rundt spiller vi på sommergreens, når vejret tillader det.

Normalprisen for en runde er kr. 350,- men den pris, du skal betale, vil som udgangspunkt altid være prisen, som du kan se i Golfbox eller på touchskærmen, når du tjekker ind. Du kan betale med betalingskort eller MobilePay.

Greenfee giver dig endvidere adgang til gratis bolde på drivingrangen, ligesom du frit kan benytte indspilsområdet og puttinggreenen.

Buggy

Det koster kr. 275,- at leje en buggy, og den skal bestilles på forhånd, så du har vished for, at der er en til rådighed. Når du tjekker ind, får du udleveret nøglen via et nøgleskab, som åbner automatisk. Husk at tjekke ud igen, når du afleverer nøglen, så den ligger på sin plads til næste bruger.

Rabatordninger

Hvis du som gæst spiller sammen med et fuldtidsmedlem af GC Harekær, får du kr. 75,- i rabat. Rabatten kan ikke benyttes sammen med andre rabatformer samtidig.

Hvis du har erhvervet Golfhæftet, kan du spille én runde i løbet af året på GC Harekær med 50% nedslag i prisen.

Hvis du er fuldtidsmedlem i Brøndby, Midtsjællands eller Værebro Golfklub, kan du spille gratis på Harerkær fra 1. april til 31. oktober.

Hvis du er fuldtidsmedlem i Sorø Golfklub kan du spille gratis hele året.

Hvis I er en gruppe på minimum 20 deltagere, som tjekker ind samlet, kan du med fordel henvende dig til sekretariatet, som naturligvis vil være behjælpelig med at finde et passende tidspunkt og en fornuftig pris.

God tur.

  • Golf Club Harekær
  • Golf Club Harekær

Golf Club Harekær

Harekærvej 6B · St. Salby · 4600 Køge · Tlf. 56 82 00 34 · info@harekaer-golf.dk

Nordea Bank, Køge - Reg.nr. 2233 Konto nr. 8894 134 640 · Mobilepay: 85927