top of page

GOLF ÅRET RUNDT I TØRVEJR

Med SimGolf kan man spille, træne og vær med i turneringer hele året.

Hos Simgolf i GC Harekær spiller du indoor golf med verdens bedste simulatorer! Simgolf er Skandinaviens største Trackman center og det giver dig en virtuel mulighed for at spille nogle af verdens bedste golfbaner.

 

Det bedste af det hele er, at det foregår indendørs - og at du derfor kan spille og træne i al slags vejr og hele året rundt.

Med Simgolfs Trackman simulatorer kan du øve alle slags slag og du kan spille mange af de bedste baner i verden. Vores indoor golfcenter er både sjovt og lærerigt - du bliver både en bedre golfer og samtidig hygger du dig, når vejret i Danmark ikke lige er til udendørsgolf. Med vores nye simulatorer kan du fx træne endnu mere optimalt end på en normal driving range. Du får præcise målinger af hvert eneste slag - og har derved lettere ved at optimere dit spil.

Igennem hele vintersæsonen har vi også sjove turneringer for både begyndere og øvede spillere. Vi har bl.a. en fast turnering hver mandag, en turnering kun for kvinder og online turneringer, der gør det muligt at deltage lige, når det passer ind i dit skema. Kom ind forbi og hør mere!

NICE TO KNOW

Trackman er et revolutionerende system, der måler køllens bevægelse og boldens flugt. Trackman benyttes af professionelle golfspillere i hele verden.

Hvad er Trackman?

Du skal blot medbringe dit eget udstyr, i rengjort stand. Køller skal være renset for jord- og græsrester - og du må kun anvende nye bolde, uden markeringer.

Hvilket udstyr skal jeg bruge?

Du må ikke benytte udendørs sko i simulatorerne - men derudover må du komme i lige præcis det tøj, som du har lyst til.

Har I en dresscode?

Trackman giver dig 18 hurtige huller. Det tager ca. en time at gå en bane for én person. Det betyder, at du nemt kan nå det på vej til - eller fra - arbejde.

Hvor lang tid tager et spil typisk?

Du kan spille 45 fantastiske golfbaner fra hele verden. Vi opdaterer jævnligt udvalget, så du altid har adgang til de mest populære baner.

Hvor stort er udvalget af baner?

Bevæg markøren over ønskede spørgsmål og få svar

Åbningstider i vinterperioden:

Mandag-fredag: 09.00 til 23.00
Lørdag: 08.00 til 22.00
Søndag: 08.00 til 20.00

Åbningstider i sommerperioden:

Vi har ingen faste åbningstider om sommeren. Husk som medlem kan du selv låse dig ind via kode - og således spille og træne i Grøndalscenterets generelle åbningstid.

bottom of page