top of page
Club Udlejning

KUNDE

ARRANGEMENT

EVENTS I SIMGOLF HAREKÆR

Mere end 10 års erfaring

Vi har mere end 10 års erfaring med at kombinere golf og firmaevents samt med at få alle elementer i et vellykket kundearrangement til at gå op i en højere enhed. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer fra start til slut, så du kun skal fokusere på at få en hyggelig og udbytterig dag sammen med dine kunder.

Herunder kan du læse om de mange forskellige muligheder, der findes hos Simgolf. Teambuilding, netværksmøder, firmafester og meget mere.

HAPPY HOUR
Company Days hos Simgolf Harekær

Skal du holde et kundearrangement, er en indendørs Company Day med adgang til 4 simulatorer, de bedste baner samt mulighed for lækker mad og drikkevare i loungen for den perfekte dag. Vi har plads til 16 spillere, og fordi det hele foregår indendørs, skal du ikke bekymre dig om hverken vejret eller årstiden.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en forrygende dag

HAPPY HOUR
Firma- eller
Privatfester hos Simgolf Harekær

Vi arrangerer også aktiviteter og fester i alle afskygninger. Det kan være alt fra sportsdage og teambuilding arrangementer til store firmafester. Det er underordnet, om I er et stort eller et lille selskab - vi kan helt sikkert arrangere det perfekte event for jer.

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en forrygende dag

bottom of page