top of page
20201017_132755_edited.jpg

OPLEVELSER ÅRET RUNDT

Fantastisk natur, motion og sport på en gang

Hvis du holder af natur og smukke golfbaner, er Golf Club Harekær helt sikkert en bane for dig. Men du kan ikke nøjes med at spille den en gang, hvis du virkelig vil se, hvad den præsterer.

Du skal spille den om foråret, når alle træerne, som omkranser de enkelte huller, begynder at få blade og alle naturens grønne farvenuancer folder sig ud. Men en måned senere skal du afsted igen for at opleve sceneriet, når alle vores æble-, pære- og blommetræer blomstrer.

Midt på sommeren bør du unde dig selv et besøg på en af Danmarks flotteste golf-terrasser, hvor du bliver mødt med en eksplosion af blomsterfarver, samtidig med, at du har udsigt til andre golfere, som slutter runden af lige udenfor.

Sidst på sommeren behøver du ikke tage madpakke med på runden, for det føles næsten som at gå i en frugtplantage, og du er velkommen til at nyde de mange sorter af frugter, som bare venter på at blive plukket.

Når efteråret går på hæld, klæder vi banen på i orange og brune farver, og hvis det ikke er nok, kan du ofte være heldig at få øje på tårnfalken og dens rede, hvor ungerne er ved at være flyveklare, eller et egern der har travlt med at samle forråd til vinteren. Men pas på du ikke rammer en hare, for dem er der faktisk en hel del af.

Selvom det er vinter, spiller du til sommergreens på alle huller, når frosten ikke har sit tag i græsset. Men skulle det være tilfældet, kan du vælge at gå indenfor, hvor der er mulighed for lidt slagtræning, indspil og putting i vores opvarmede hal, eller du kan bestille tid i en af de 4 simulatorer, hvor du kan prøve kræfter med nogle af verdens mest berømte baner – og I kan stadig være 4 om at dele oplevelsen.

Nåh ja - vi glemte vist helt at nævne, at de 18 huller ude i den friske luft byder på lige så mange vidt forskellige udformninger og dermed udfordringer med kuperede huller, søer, vandløb, grøfter, doglegs samt alle de andre forhindringer, som du møder på de fleste golfbaner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores fantastiske omgivelser.

bottom of page