top of page
IMG_3257_edited.jpg

SIDSTE NYT

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

Ny forpagter i caféen

GC Harekær har nu fundet vores nye forpagter af caféen, nemlig Anne Mette, som sammen med Charlotte har besluttet sig for at prøve kræfter med den udfordrende diciplin, vi kalder "god service til tørstige og sultne golfspillere".

 

De har valgt at kalde etablisementet  for Madhuset Harekær, så glæd dig til et nyt menukort, som de har valgt på baggrund af den erfaring, de bringer med fra andre golfklubber. 

 

Kig forbi, når du næste gang besøger Harekær, eller når du bare har lyst til en forfriskning eller et let måltid. Fortæl dem, hvad du synes er godt og hvad du kunne tænke dig anderledes. Måske kan dine ønsker forenes med pigernes drømme og visioner.

Der er typisk åbent fra sidst på formiddagen og indtil størstparten af goldspillerne har forladt banen. Hvis du vil være sikker på at der er åbent, kan du kontakte Madhuset på tlf. 93 89 27 13.

Du kan følge dem på Facebook, hvis du i søgefeltet skriver Madhuset harekær og vil du i skriftlig kontakt med dem, kan du benytte e-mailen: madhusetharekaer@gmail.com.

bottom of page