top of page

GOLF MED DAMER... 

Ikke bare golf, men i stor grad hyggen der tæller

Hvis du har handicap 54 eller derunder, kan du melde dig ind i Dameklubben (kaldet Bunnieklubben) og for årskontingentet kan du deltage i samtlige onsdags-matcher. Du melder dig ind ved at indbetale årskontingent på 400 kr. på Bunniernes bankkonto Reg.nr. 1551 Kontonr. 10203414 – skriv dit medlemsnummer i tekstfeltet til modtager.


Der betales særskilt for deltagelse i månedsafslutninger og venskabsmatcher.

 

Du finder flere informationer i afsnittet "Vedtægter"

Hvordan kommer jeg til at spille med andre damer?

Dameklubben spiller hver onsdag. Hvilket betyder at damerne booker tider i golfbox på golf.dk. Man kan frit booke sig ind sammen med andre damer og er der ikke umiddelbart nogen ledige pladser, så skriv eller ring til formanden for Bunnieklubben (tlf: 30957119 eller mail: tinaskou.larsen@sweco.dk) eller book en tid lige før eller lige efter en firebold. Så deler vi os op.

Man går ud med andre damer og har forhåbentlig en hyggelig eftermiddag sammen. Husk at lægge det udfyldte scorekort i damernes dueslag i glasarkaden eller aflever det til et af medlemmerne i bestyrelsen.

 

Der afholdes altid en månedsafslutning. Månedsafslutningerne annonceres særskilt på Bunnieopslagstavlen og her på nettet, men man skal tilmelde sig i golfbox på golf.dk for at deltage. Der laves særlige startlister til månedsafslutningerne, lige som der også betales særskilt for deltagelse og spisning.

Alle månedens præmier uddeles ved månedsafslutningen.

bottom of page