top of page

MULIGHEDERNE ER MANGE

Her kan du få et overblik og alle de matcher der er

Her kan du se de mange muligheder for at spille en match. Lige fra torsdagmatch, månedsafslutning, venskabsmatcher til interne turneringer  Så skynd dig og book en tid, så du kan komme ud og nyde det gode selskab.

 

Nedenstående kan du læse mere om de forskellige matcher og se kalender med datoer, rækker og hvilke type match der bliver spillet.

HUSK AT ALLE SCOREKORT SKAL VÆRE AFLEVERET I SENIORKASSEN SENEST KL. 15.00.

Resultater

Efter hver torsdag registrerer Kurt Hjortgård resultaterne i GOLFBOX, så de kan ses der under klubturneringer.

Torsdagsmatch

Vi spiller turnering om præmier hver torsdag året rundt og altid udendørs, såfremt greenkeeperen tillader det. Om sommeren spilles 18 huller. (Måske 9 huller ).Om vinteren spilles 9 huller på for-ni efter Harekærs 9 hullers konverteringstabel. Er banen lukket, spiller vi indendørs i hallen. Book en ledig tid på GOLFBOX under tidsbestilling.

 

Månedsafslutning

Den sidste torsdag i måneden afholdes en turnering med gun - start, hvor alle kan deltage. Her sammensættes holdene forskelligt, og der spilles også andre spilformer end de sædvanlige. Tilmelding på GOLFBOX under klubturneringer. Vær opmærksom på tilmeldingsfristen.

 

Venskabmatch

Harekær Seniorklub har Brøndby Golf Club som venskabsklub, og vi spiller venskabsmatcher 2 gange årligt. På Harekær i forår/forsommer og i Brøndby i august måned. Disse matcher slås op på enten GOLFBOX (hjemme) eller tavlen i Cafe 19 (udekamp). Max 45 spillere fra hver klub (pt), og der beregnes et gebyr til spisning og præmier efter matchen. Tilmelding ”først til mølle”

 

Interne turneringer

Der afvikles en intern hulspils-match i 3 rækker, en hulspils match i både dame og herre række, samt en Hare-tour. Alle er velkomne. Se kommende opslag. Der søges også afviklet en putteturnering for alle i løbet af sæsonen.

Årets golfer kåres som spilleren der har samlet flest matchpoint gennem sommeren.

Match kalender Senior.jpg
bottom of page