top of page
DSC_6150_edited.jpg

MEDLEMSKAB 

FLERE MULIGHEDER

og få spilleret til flere baner

GC Harekær har ry for at være en særdeles social golfklub, hvor mange gennem årene har fundet livslange venskaber. De mange aktiviteter, der hver uge udfolder sig blandt begyndere, juniorer, ynglinge, i eliten, herreklubben, dameklubben og seniorklubben, giver rige muligheder for at finde nye kontakter, både på banen, men også bagefter, når man i vores restaurant eller på terrassen nyder en velfortjent forfriskning efter dagens runde.

Hos os er du velkommen uanset hvilket niveau, du spiller golf på. Vi har plads til alle.

Medlemstyper - se oversigt

Et medlemskab af GC Harekær åbner op for meget mere end en 18 hullers golfbane vest for Køge:

  • du får her mulighed for at spille gratis på Sorø, Brøndby, Midtsjælland og Værebro golfklubbers baner.

  • du får mulighed for at tilkøbe adgang til SimGolfs simulatorer både på Harekær, men også alle andre SimGolf-destinationer med kæmpe rabatter. Læs mere om det her.

  • du kan også for et tillæg på kr. 1.295,- få  adgang til golfbanerne i Køge, Falster, Greve, Sydsjælland, Ishøj og Vallø golfklubber i perioden fra 1. april til 31. oktober. Læs mere om det her.

 

Altså med ét medlemskab i GC Harekær har du mulighed for frit at vælge, hvilken af 11 baner på Sjælland og Falster du ønsker at besøge, uden at du behøver at tænke på greenfee-prisen. Den er betalt.

Når du melder dig ind i GC Harekær, skal du som noget af det første beslutte, hvilken medlemskategori, der er mest optimal for dig. Kategorien er nemlig bestemmende for, hvilke faciliteter du får adgang til og derfor også prisen på medlemskabet.  Med 10 forskellige kategorier håber vi, at du kan finde en, som passer dig.

Du kan på denne side læse meget mere om de enkelte medlems-kategori. 

Ønsker du at blive medlem i Harekær, kan du benytte indmeldelsesblanketten nederst på denne side, udfylde den og trykke send.

Fuldtidsmedlem

Du er 26 år eller ældre og har ret til at spille på 18 huller banen så ofte du ønsker det. Du har ligeledes ret til at benytte drivingrange, indspilsområde og puttinggreen efter behov. Range bolde er gratis. Vores indendørs træningshal, hvor du kan træne slag, indspil og putting står også til rådighed for dig og vores klubber-i-klubben glæder sig til at byde dig velkommen, hvis du har lyst. Klubturneringer og klubmesterskaber melder du dig bare til, når de annonceres.

Foruden vores egen 18 huls bane får du også gratis adgang til Sorø,  Brøndby, Midtsjælland og Værebro golfklubber fra 1. april til 31. oktober. Altså i alt 5 spændende golfbaner at vælge mellem med ét fuldtidsmedlemskab.

Hverdagsmedlem

Du får adgang til de samme faciliteter som beskrevet under fuldtidsmedlemmer, dog med visse begrænsninger:

  • du skal starte din runde før kl. 14 på hverdage og først efter kl. 14 på søn- og helligdage. Udenfor disse tidspunkter skal du betale fuld greenfeei

  • du har ikke frit spil på Sorø, Brøndby, Midtsjælland eller Værebro

 

Flexmedlem

Du får adgang til de samme faciliteter som beskrevet under fuldtidsmedlemmer, dog med visse begrænsninger:

  • du må kun spille 12 runder a 18-huller eller 24 runder a 9 huller i løbet af året. Har du lyst til flere runder, skal du betale fuld greenfee for disse ekstra runder.

  • du har ikke frit spil på Sorø, Brøndby, Midtsjælland eller Værebro.

Ynglinge

Hvis du er fyldt 18 år og ikke ældre end 25 år vil dette medlemskab være noget for dig.

Du har adgang til alt det, som fuldtidsmedlemmer (se ovenfor) har adgang til, inklusive fritspils-ordningerne i Sorø, Brøndby, Midtsjælland og Værebro Golfklubber.

Studiemedlemskab

Hvis du ikke er ældre end 30 år og er i besiddelse af et gyldigt studiekort, vil dette medlemskab måske være noget for dig.

Du har adgang til alt det, som fuldtidsmedlemmer (se ovenfor) har adgang til, inklusive fritspils-ordningerne i Sorø, Brøndby, Midtsjælland og Værebro Golfklubber.

Junior-/sandkassegolf

Børn under 9 år tilbydes træning en gang hver uge med en af vores pro’er. Desuden vil der hver uge også være træning sammen med medlemmer af juniorudvalget.

Juniorer

Hvis du er fyldt 9 år og ikke ældre end 18 år har du adgang til alt det, som fuldtidsmedlemmer (se ovenfor) har adgang til, inklusive frit-spils-ordningerne i Sorø, Brøndby, Midtsjælland og Værebro Golfklubber.

Hvis din far eller mor er fuldtidsmedlem af GC Harekær får du medlemskabet gratis (1 junior pr. forælder).

Distancemedlem

Hvis du har et fuldtidsmedlemskab i en anden golfklub, der i radius ligger mere end 100 km fra GC Harekær, kan du med dette medlemskab benytte alle faciliteterne som beskrevet under fuldtidsmedlemmer (se ovenfor). Dog har du ikke adgang til fritspilsordningerne med Sorø, Brøndby, Midtsjælland og Værebro golfklubber.

Greenfee medlemskab

Hvis du blot ønsker at bevare dit DGU-kort og i øvrigt ikke ønsker fri adgang til faciliteterne, som GC Harekær tilbyder, kan dette medlemskab være en løsning for dig.

Prøvemedlem

Hvis du gerne vil lære at spille golf, tilbyder vi et prøvemedlemskab, som gælder i 3 måneder. Her får du mulighed for at deltage i fælles træning med vores pro’er ogandre begyndere. Du kan også deltage i begynderklubbens træning og spil på banen om mandagen.

Indmelding

Ved indsendelse af nedenstående formular accepterer du, at dit medlemskab af Golf Club Harekær, følger de for klubben til hver tid gældende vedtægter. Ved indsendelse af din indmeldelse elektronisk, bekræfter du at du har læst og accepterer klubbens vedtægter. Ved personlig henvendelse udleveres kopi af vedtægterne. De opdaterede vedtægter kan til enhver tid ses ved at klikke her.

Ved indmeldelse af et juniormedlem skriver forældre/værge samtidig under på, at denne indestår for betaling af et hvert økonomisk mellemværende junioren måtte få med Golf Club Harekær.

Et medlemskab af Golf Club Harekær er gældende for et kalenderår ad gangen. Udmeldelse/ændring af medlemsstatus skal ske skriftligt senest den 30. november i et kalenderår med virkning for næstkommende kalenderår, idet medlemskabet ellers fortsætter for næste kalenderår.

Golf Club Harekær anvender nedenstående data til oprettelse og håndtering af mit medlemskab i henhold til klubbens privatlivspolitik. I forbindelse med din indmeldelse bekræfter du, at du har læst og accepterer denne. Ved personlig henvendelse udleveres privatlivspolitikken, og kan til enhver tid ses ved at klikke her.

Ved underskrift (hak feltet af)  på denne indmeldelsesblanket bekræfter du, at du har læst/fået udleveret klubbens vedtægter og privatlivspolitik, og at du er bekendtgjort med betingelserne for ændring af medlemskategori, udmeldelse m.v.

Indmeldingsblanket
INDMELDELSESBLANKET
Klik og se vedtægter eller privatlivspolitik
bottom of page