• Golf Club Harekær
  • Golf Club Harekær

Golf Club Harekær

Harekærvej 6B · St. Salby · 4600 Køge · Tlf. 56 82 00 34 · info@harekaer-golf.dk

Nordea Bank, Køge - Reg.nr. 2233 Konto nr. 8894 134 640 · Mobilepay: 85927

Nyheder 

Er vigtigt, da det vidner om en klub i fremgang

Begyndermatcherne:

Tidspunkt for start af begyndermatcherne er mandag kl. 17.30 Mød venligst op ½ tm før da der er gunstart for alle fremmødte i Begynderklubben, hvilket betyder at vi starter på forskellige huller samtidigt kl. 17.30.

Giv lige en SMS-besked til Ulla på 28 45 30 18 hvis du kommer til begyndermatchen, helst inden mandag kl.12 så du kan nå at blive sat på et hold. Matchgebyr er Kr. 30,- som betales ved fremmøde.

​ 

Efter matcherne mødes vi i Cafe WiKi, hvor der er mulighed for mad for dem der ønsker det.

 

Træning med protræner

Davies Golf står for træningen af nybegynderne torsdag fra 17 - 18 og søndag fra 11 - 12. Der kan være afvigelser og aflysninger enkelte dage så se opslag i Begynderklubben, hvor tidsplanen for træning er ophængt. Husk at melde dig på via GCH´s hjemmeside og Golfbox.

Facebook ”Golf Club Harekær Begyndere”

Spil udendørs for ikke fritspillede personer i Begynderklubben:

Begynderklubben har kun reserveret bane til begynderne mandag aften, men vi vil naturligvis opfordre til at de fritspillede begyndere (handicap 54 eller lavere) træffer aftale med spillere med et højere handicap så de også kan komme ud at spille andre dage end lige mandage. Der skal så bestilles tid i Golfbox på vanlig vis. Husk at lukke igennem hvis der kommer hurtigere spillende grupper efter jer!

Brug evt. den oprettede Facebook gruppe som hedder: ”Golf Club Harekær Begyndere” til at skabe kontakt med andre som ønsker at gå ud at spille. Hvis du ikke er oprettet i gruppen, skal du blot søge om at blive medlem så bliver du tilmeldt og kan se aktiviteter og opslag fra de andre i gruppen.

Scorekort handicap 66 - 55

Scorekort fra ikke fritspillede personer, som har gået en runde og fået mere end 18 point og derfor ønsker at blive skrevet ned, kan sammen med markøren indtaste resultatet, eller aflevere scorekortet til en fra Begynderudvalget ved mandagsmatcherne, hvorefter vi sørger for indtastningen.

Træning i hal og på driving range

Du er altid velkommen til selv at træne i indendørshallen. Når du vil træne i hallen, så husk lige at skrive dig på listen, så klubben kan se hvem der har været i hallen.

Driving range, bunkers og putte banen er også altid til fri afbenyttelse. Husk at rydde op efter dig i træningshallen og andre steder hvor du færdes.