top of page

Opslagstavlen 

Klik - og du finder forhåbentlig, hvad du søger

Begynder-matcher.png
Facebook.png
Begynder-udvalg.png
Træning i hal.png
Bliv medlem.png
Træning med protræner.png
Prøvemedlemskab.png
Kaptajner.png

Begyndermatcherne:

Tidspunkt for start af begyndermatcherne er mandag kl. 17.30 Mød venligst op ½ tm før da der er gunstart for alle fremmødte i Begynderklubben, hvilket betyder at vi starter på forskellige huller samtidigt kl. 17.30.

Du kan tilmelde dig i golfbox til begynder match, eller send en SMS-besked til Bente Andersen på tlf.: 28 12 64 10 hvis du kommer til begyndermatchen, helst inden mandag kl.12 så du kan nå at blive sat på et hold.

 

Træning med protræner

Vores dygtige protræner vil stå for træningen af nybegynderne. I prøveperioden får du 5 voucher, så du kan bestille tid ved protræneren.

Facebook ”Golf Club Harekær Begyndere”

Spil udendørs for ikke fritspillede personer i Begynderklubben:

Begynderklubben har kun reserveret bane til begynderne mandag aften, men vi vil naturligvis opfordre til at de fritspillede begyndere (handicap 54 eller lavere) træffer aftale med spillere med et lavere handicap så de også kan komme ud at spille andre dage end lige mandage. Der skal så bestilles tid i Golfbox på vanlig vis. Husk at lukke igennem hvis der kommer hurtigere spillende grupper efter jer!

Brug evt. den oprettede Facebook gruppe som hedder: ”Golf Club Harekær Begyndere” til at skabe kontakt med andre som ønsker at gå ud at spille. Hvis du ikke er oprettet i gruppen, skal du blot søge om at blive medlem så bliver du tilmeldt og kan se aktiviteter og opslag fra de andre i gruppen.

Scorekort handicap 66 - 55

Scorekort for ikke fritspillede personer, som har gået en runde og fået mere end 18 point og derfor ønsker at blive skrevet ned, kan sammen med markøren indtaste resultatet, eller aflevere scorekortet til en fra Begynderudvalget ved mandagsmatcherne, hvorefter vi sørger for indtastningen.

Træning i hal og på driving range

Du er altid velkommen til selv at træne i indendørshallen. Når du vil træne i hallen, så husk lige at skrive dig på listen, så klubben kan se hvem der har været i hallen.

Driving range, bunkers og putte banen er også altid til fri afbenyttelse. Husk at rydde op efter dig i træningshallen og andre steder hvor du færdes.

bottom of page