top of page
Junio1_edited.jpg

ER JUNIOR GOLF NOGET FOR DIG?

Du finder ud af det, hvis du prøver det!

Om du er øvet eller nybegynder, 6 år eller 14 år, vil der altid være et træningstilbud som passer præcis til dig og tager udgangspunkt i dine færdigheder. Alle er velkomne og du kan sagtens låne udstyr hos os. Det eneste det kræver, er praktisk tøj efter vejret.

Skulle det mod forventning være meget dårligt vejr – har vi muligheden for at træne indendørs.

Til forældrene

Hvis dit barn har lyst til at prøve at spille golf, er I velkomne på Harekær. 


Vi har dygtige trænere, som altid tilpasser træningen til børnene og de unge mennesker. Dit barn er velkommen  til at komme og prøve træningen helt gratis 3-5 gange for at se, om det er interessant . Vi har gratis låne udstyr til at komme igang med.

Hvis dit barn synes, at golf er sjovt – kan han/hun herefter melde sig ind.

 

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Juniorudvalget eller en af vores dygtige trænere.  

 

Svend Clausen – 20150220 -  clausendk@outlook.com eller Protræner Kim Green.

 

Juniortræning foregår fra 1. april  til 15. oktober2021 udendørs (sommersæsonen)

 

  • Tirsdage klokken  17-18 ( Junior 12-18 år)

  • Fredage klokken 16-17 ( Mini 5–12 år)

  • Fredage klokken 17-18 ( Junior 12-18 år)

 

Fra 1. november 2021 til 12. marts 2022 træner vi indendørs (vintersæsonen)
 

Træningsdagene for vintersæsonen fastlægges senere.

-    -    -    -    -    -

Hvis du klikker her, kan du eksempelvis læse om Malene, som for 9 år siden tog med sin far på golfbanen en dag. Hun syntes, det var sjovt at prøve at ramme den lille hvide kugle, så hun meldte sig ind i Golf Club Harekær og begyndte at træne.

Nu er hun 19 år, blev student sidste sommer og rejste for et halvt år siden til USA for at uddanne sig på college og spille golf for skolens elitehold, der kæmper hver uge for at vinde mesterskabet. Malene har lovet at kigge forbi ved juniortræningen, når hun til sommer er hjemme i Danmark på sommerferie. Og mon ikke, hun kan nogle tricks, som hun godt vil lære fra sig.

Ligesom Malene blev det, kan du faktisk i Golf Club Harekær blive medlem gratis, hvis du er mellem 9 og 18 år. Det kræver blot, at din far eller mor er fuldtidsmedlem i klubben også. Måske skulle du tage en af dem eller dem begge i hånden, så I kan få en masse fælles oplevelser og interne konkurrencer på både Harekær’s golfbane og de andre golfbaner, hvor I så også kan spille gratis.

Klubben sørger for, at du kan deltage i gratis træning hver uge i sommersæsonen, og så må du hver dag på vores drivingrange slå lige så mange bolde ud, som du har lyst til, og du skal endda ikke selv samle dem op igen. Det gør vi for dig. Vi har også golfudstyr, som du kan låne, indtil du har fundet ud af, om golf er noget for dig.

Hvis du har fået lyst til at prøve, kan du bare kigge forbi, når juniorerne træner  (tidspunkterne kan du se ovenfor). Men ring lige til Kim på tlf. 4060 8980 eller Svend på tlf. 2015 0220 inden, så de ved, at du kommer og gerne vil være med.

bottom of page