Junio1_edited.jpg

ER JUNIOR GOLF NOGET FOR DIG?

Du finder ud af det, hvis du prøver det!

Ingen ved om golf er spændende, før du har prøvet det. Men vi ved, at nogen bliver grebet af det, og for mange af dem bliver det nærmest en livsstil.

Hvis du klikker her, kan du eksempelvis læse om Malene, som for 9 år siden tog med sin far på golfbanen en dag. Hun syntes, det var sjovt at prøve at ramme den lille hvide kugle, så hun meldte sig ind i Golf Club Harekær og begyndte at træne.

Nu er hun 19 år, blev student sidste sommer og rejste for et halvt år siden til USA for at uddanne sig på college og spille golf for skolens elitehold, der kæmper hver uge for at vinde mesterskabet. Malene har lovet at kigge forbi ved juniortræningen, når hun til sommer er hjemme i Danmark på sommerferie. Og mon ikke, hun kan nogle tricks, som hun godt vil lære fra sig.

Ligesom Malene blev det, kan du faktisk i Golf Club Harekær blive medlem gratis, hvis du er mellem 9 og 18 år. Det kræver blot, at din far eller mor er fuldtidsmedlem i klubben også. Måske skulle du tage en af dem eller dem begge i hånden, så I kan få en masse fælles oplevelser og interne konkurrencer på både Harekær’s golfbane og de andre golfbaner, hvor I så også kan spille gratis.

Klubben sørger for, at du kan deltage i gratis træning hver uge i sommersæsonen, og så må du hver dag på vores drivingrange slå lige så mange bolde ud, som du har lyst til, og du skal endda ikke selv samle dem op igen. Det gør vi for dig. Vi har også golfudstyr, som du kan låne, indtil du har fundet ud af, om golf er noget for dig.

Hvis du har fået lyst til at prøve, kan du bare kigge forbi om mandagen kl. 16:30, hvor juniorerne træner. Men ring lige til Kim på tlf. 4060 8980 eller Svend på tlf. 2015 0220 inden, så han ved, at du kommer og gerne vil være med.

  • Golf Club Harekær
  • Golf Club Harekær

Golf Club Harekær

Harekærvej 6B · St. Salby · 4600 Køge · Tlf. 56 82 00 34 · info@harekaer-golf.dk

Nordea Bank, Køge - Reg.nr. 2233 Konto nr. 8894 134 640 · Mobilepay: 85927  -  CVR 29710694