Knap til forside.PNG
Knap til forside.PNG
DSC_2352.jpg

KVINDER & GOLF I HAREKÆR

Nu byder vi op til nogle festlige uger for friske piger 

 

Er du en af de piger, der lige nu har hjemmearbejdsplads, mangler socialt samvær, frisk luft og god motion, så prøv lige at se her.

Golf Club Harekær starter nu et kursus for 20 friske tøser mellem 18 og 90 år.

Golf er nemlig for alle og kunne godt blive din sport resten af livet. Du kan dyrke den med dine børn, din mand eller kæreste, dine veninder, de rigtig gode og dem, der er ringere end dig. På Harekær kan du endog dyrke det hele året, og du bestemmer selv, om det skal være hver dag, ugentligt eller bare en gang imellem – prisen er den samme. For nogen bliver det faktisk også den altoverskyggende ferieaktivitet.

Vi tilbyder dig

 

Et frirum hver tirsdag aften i 8 uger, hvor du møder 19 andre ligestillede kvinder, som også hungrer efter lidt socialt og hyggeligt samvær.

Du får selvfølgelig lært at slå til en golfbold, både når den skal flyve langt eller bare trille nogle få meter hen til hullet. Det sørger vores professionelle træner for. Og udstyret låner du og det er med i prisen under hele forløbet.

Du får også lært de vigtigste regler for spillet. Det foregår dels ude på banen, men også i restauranten, når vi hygger os med noget tapas og et glas rosé, eller hvad vi nu finder på.

Men golf er jo ikke kun at slå til en lille hvid kugle. Derfor får du også et indslag om personlig udvikling og vi får besøg af en af Danmarks ypperste fysioterapeuter der giver dig en lektion i noget golf-fitness.

Og mon ikke mange vil stoppe op og kigge, når vi snupper en gang zumba midt på banen en varm forårsaften. Hvis vejret er dårligt, trækker vi måske ind i vores indendørs træningshal, og det kan også ske, at vi prøver lidt simulatorgolf på en af de baner, som ingen af dine bekendte nogensinde har spillet.

Du skal naturligvis også prøve kræfter med banen, og det gør du sammen med en af de frivillige mentorer, som er parat til at give dig en masse tips og tricks.

Den sidste tirsdag (29. juni) afholder vi en baneprøve, og når du har bestået den, får du GC Harekærs golfkørekort. Det fejrer vi naturligvis med en grillaften (forhåbentlig udenfor på vores skønne terrasse).

Herefter får du mulighed for at melde dig ind i GC Harekær og få DGU-kortet uden yderligere prøver (vi har et godt tilbud klar). DGU-kortet giver adgang til de fleste golfbaner i både Danmark og resten af verden.

Vi glemte vist at sige, at

Vi starter op tirsdag den 11. maj og fortsætter hver tirsdag til og med den 29. juni.

Kurserne begynder klokken 18 og slutter ved 20-tiden, men restauranten laver en speciel ”Kvinder og golf”-menu hver tirsdag, som du kan få mellem kl. 17 og 18. Så tirsdag aften må de derhjemme lige klare aftensmaden selv. Du vil hver uge kunne læse menuen på vores fælles facebook-gruppe. Maden vil de fleste aftner være for egen regning, men hvis du har tilmeldt dig, er der også reserveret bord til dig – sammen med de andre.

Du har i hele perioden adgang til alle vores træningsfaciliteter.

Der kræves ingen speciel påklædning for at deltage, men du får udleveret en Hoodie, som vi håber på at du vil bruge under kurset. Den kan være god på en kølig aften.

Sådan kommer du i gang.

Hvis du har fået lyst til at være med, skal du måske spørge din nabo eller en veninde om de også har lyst til at deltage.

 

Men skynd dig for vi har kun plads til 20 deltagere.

 

Du tilmelder dig på nedenstående formular. Når du har udfyldt den, trykker du send - og vupti! Når vi har modtaget den, bliver du ringet op af os, og vi fortæller, hvordan du skal betale.

 

Når vi så har modtaget betalingen fra dig, får du en mail fra os, hvor vi bekræfter, at du er tilmeldt kurset og dermed har ret til at benytte vores træningsfaciliteter i de 8 uger.

Hvad koster det så?

For kun kr. 1.295,- får du

  • 8 tirsdage med intense oplevelser på socialt, fysisk og golfsportsligt niveau

  • Gratis udstyr stillet til rådighed i hele perioden

  • En hoodie til de kølige aftner

  • Forskellige indslag om personlig udvikling, golffitness, zumba, regler m.v.

  • Spisning 3 dage (tapas, fælles spisning og afsluttende grillaften)

  • Fri adgang til træningsfaciliteter i hele perioden

  • Spil på banen flere gange – også med mentorer lørdage og søndage

  • GC Harekærs golfkørekort, og dermed direkte adgang til DGU-kortet

  • Og ikke mindst et uvurderligt sammenhold i et nyt netværk med en flok piger, som du helt sikkert ”klikker” med

.

Vi glæder os til at møde dig og give dig oplevelsen.

GC Harekær

 
Tilmelding
Kvinder & Golf i Harekær 2021
Din hoodie's størrelse:

Tak for din tilmelding til Kvinder og Golf!